Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

H θρυλική ομιλία Ροκφέλερ: Η ανάγκη για υπερκυβέρνηση τραπεζιτών και ο ρόλος των μεγάλων ΜΜΕ (βίντεο)

Φίλε μου σε πρόσφατα άρθρα μου, έχω γράψει ότι κανονικά οι τράπεζες ως Ιδιωτικές Εταιρίες που είναι θα έπρεπε να κλείσουν και να μην επιβαρύνουν τα κράτη με τα χρέη τους.
Αντί όμως να κλείσουν οι τράπεζες που χρεοκόπησαν, μεταφέροντας τα χρέη τους στα κράτη και μετατρέποντάς τα έτσι από ιδιωτικά χρέη (των τραπεζών) σε δημόσια χρέη, τελικά, κοντεύουν να χρεοκοπήσουν τα κράτη!
Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί φίλε μου, οι τράπεζες είναι της Ελίτ που θέλει να αγοράσει τα κράτη. Και έχω γράψει ότι το Οικονομικό Σύστημα της Νέας Εποχής είναι ο Νεοφιλελευθερισμός που σαν αρχή του έχει, ο Τραπεζικός Τομέας να δρα ελεύθερα χωρίς έλεγχο.
Δηλαδή η Ελίτ που ελέγχει τον Τραπεζικό Τομέα να δρα ελεύθερα
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 
Σε αυτό το βίντεο που υποτίθεται να διέρρευσε από μια μυστική συνάντηση το 1991, στο οποίο ο μόλις πρόσφατα αποθανών πατριάρχης της θρυλικής οικογένειας των Ροκφέλερ έδωσε μια ομιλία, φέρεται εκεί να αποκαλύπτει τα σχέδια του για την Νέα Παγκόσμια Τάξη και την Υπερκυβέρνηση των ελίτ και των τραπεζιτών που οραματιζόταν τότε.  «Είμαστε ευγνώμονες στην Washington Post, τους New York Times, το περιοδικό Time και άλλες μεγάλες εκδόσεις των οποίων οι διευθυντές έχουν παρακολουθήσει τις συναντήσεις μας και σεβάστηκαν τις υποσχέσεις τους για διακριτικότητα για σχεδόν σαράντα χρόνια,» φέρεται ότι λέει στο βίντεο.
Και παρακάτω εξηγεί τους λόγους: «Θα ήταν αδύνατο για μας να αναπτύξουμε το σχέδιο μας για τον κόσμο, αν είχαμε υποστεί τα φώτα της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια αυτών των ετών. Όμως, ο κόσμος είναι πιο ώριμος τώρα και έτοιμος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και των τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμότερη από την εθνική παραδοσιακή διακυβέρνηση που ασκείται εδώ και αιώνες.»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἡ ἀποδοχή τῆς ἁμαρτίας ἀπό Μητροπολίτας

Γράφει ὁ κ. Περικλῆς Ἠλ. Νταλιάνης, Θεολόγος   Δυστυχῶς ἀρκετοὶ ἀνάξιοι κληρικοί, ἐκτὸς τοῦ ὅτι ἔχουν αἱρετικὲς διδασκαλίες (ἀνάθεμά τους ...